Vara och växa med naturen

En kurs för naturligt lugn och inre styrka
Njut av säsong och lokalproducerad mat
Fegens naturresevat
7-8 sept 2019

Välkommen till Backa Loge och en unik möjlighet att lära dig grunderna i naturlig närvaro och progressiv återhämtning. Vi öppnar upp kroppens sinnen, utmanar vårt bråttom-beteende, aktiverar det parasympatiska nervsystemet som gör att stresshormoner sjunker och kroppens läkningsprocesser förbättras.

Framförallt lyssnar vi både inåt och utåt och lär oss att respondera istället för att reagera. Naturen är nämligen ingen kuliss utan kan med rätt metoder stötta vårt personliga ledarskap och öka vår autencitet. Kursen innehåller både individuella och gruppbaserade övningar där vi fokuserar på ett utforskande i stället för prestation. Självmedkänsla i praktiken genomsyrar dessa dagar som vi skapar tillsammans i samvaro.

Mitt i vackra Fegens naturreservat med närhet till bad och möjlighet att njuta av naturen och säsongbaserad, lokalproducerad mat.

I kurspriset ingår

  • Teori: Praktisk miljöpsykologi.

  • Naturbaserade övningar för progressiv återhämtning.

  • Naturbaserade övningar för personligt ledarskap.

  • Naturbaserade övningar för praktisk självmedkänsla.

  • Individuell kvällsuppgift för personlig reflektion som delas ut under lördagen.

  • En natt på Backa loge. Lakan + Handuk och städ ingår. Gästen bäddar själv.

  • Två hemmalagade närproducerade luncher + en middag. Kaffe + kaka till maten. På söndagsmorgonen vaknar vi till en härlig frukost.

  • Möjlighet till bad och vandring.

När:
Denna kurs planeras in våren 2020. Är du intresserad av att veta mer, tveka inte att kontakta mig.

Var:
Backa Loge, Övre Backa 1, 51261, Kalv, Sverige. http://www.backaloge.se/

Pris:
Priset är nedbrutet beroende på vilken boendeform man väljer.
- 2850 kr för en person i enskilt rum (med delat badrum).
- 5500 kr för två personer i delat twin eller dubbelrum (med delat badrum).

Backa loge har sex twin/dubbelrum och ett singelrum det är därför perfekt för dig som vill ta med dig en nära vän, partner, syskon, familjemedlem. Att gå i par, kan också göra att ni minns instruktionerna, håller igång metoderna i vardagen och ger tid till just er relation. Om du vill komma ensam och singelrummet är bokat så för vi en dialog om eventuella dubbelrum kan användas alternativ kan extra bäddar erbjudas.

Se betalningsvilkor (högerspalten). Kursen erbjuder max 13 platser.

Du bokar genom att fylla in följande formulär. Här kan du även ställa frågor du har om kursen. Är ni två personer skriv detta i övriga kommentarer. Där skriver du också om det finns särskilda kostbehov och önskningar. När bokningen tagits emot kommer ni att få bokningsbekräftelse samt inbetalningskort.

Namn *
Namn
den naturliga vilan.

den naturliga vilan.

Tid för reflektion i fantastisk miljö med närproducerad mat.

Tid för reflektion i fantastisk miljö med närproducerad mat.

Backa loge

Övre Backa 1, 512 61 Kalv.

 

Betalningsvillkor: Anmälan är bindande och garanterar dig en plats på kursen. Betalning ska föras över inom 48 timmar från dess att bokningen bekräftats och kursavgift erskaffats.

Avbokningsregler: Kursavgiften betalas åter om avbokning sker senast 15 dagar innan kursstart. Dock tas en avbokningsavgift på 25%. Om avbokning sker senare än 15 dagar innan kursstart betalas resterande belopp endast åter om en ersättare kan fylla din plats eller vid sjukdom.

Notera även att kursen kan ställas in vid för få deltagare. Detta beslutas senast 15 dagar innan kursstart. Kursavgiften kommer att återbetalas om detta händer.