PR & reklampolicy

Jag samarbetar inte med vem som helst utan det innehåll, ämnen och produkter som sprids genom mitt varumärke måste vara relevanta för mina läsare och något jag själv står för

Om du tycker att din produkt eller tjänst känns relevant för att synas på varamednaturen.com så tveka inte att kontakta mig på Info@varamednaturen.com

Pressutskick

Jag tar gärna emot produktprover från företag för att kunna prova och recensera. Jag garanterar aldrig exponering på varamednaturen.se när jag tar emot produktutskick utan skriver endast om produkter jag själv fattar tycke för. Detta sker då helt kostnadsfritt.

Om du vill lägga till mig bland dina presskontakter så kontakta mig på info@varamednaturen.com Vill du skicka mig produktprover se postadress längst ner i “footern” på denna sida.

Samarbeten & annonslänkar

Jag är positiv till samarbeten med företag som passar min varumärkesprofil och som ger mervärde till bloggens följare.

Annonsmärkning

Inlägg märkta med “reklamsamarbete” innebär att jag fått ersättning för inlägget. Jag gör dock inte reklam för ett företag som jag inte resonerar med och samarbetar därmed inte med företag/produkter som inte passar med vara med naturens profil.

Jag märker alltid ut betalda inlägg som “reklamsamarbete”.

Annonslänkar

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att, om du klickar på en annonslänk och köper något på webbshoppen, då får jag en procent av försäljningen i provision. Detta påverkar inte valet av de produkter jag väljer att lyfta fram.