Forskningsbaserad föreläsning om naturens hälsoeffekter

Vara med Naturen erbjuder kompetenshöjande föreläsningar & workshops om Naturens hälsofrämjande effekter. Dessa är utformade för att öka förståelsen om hur grundläggande naturen är för vår psykiska, fysiska och mentala hälsa. Föreläsningen syftar till att ge en vetenskaplig överblick angående det senaste inom forskning och bygger på aktuella rapporter och statistik.

Föreläsningarna syftar till att konkret förbättra arbetsmiljöer samt verka kompetenshöjande för anställda inom specifika sektorer. Träffen avslutas med workshop där deltagarna tillsammans får diskutera hållbara lösningar anpassat till just deras vardag.

Föreläsningarna går att anpassas mot specifika målgrupper och arbetsplatser.

 
Naturens-hlso-effekter(2).jpg
 

Konsultuppdrag

Vara med naturen samarbetar även med verksamheter och organisationer som har en vilja att utveckla naturkontakt utifrån redan pågående projekt eller riktat mot specifika målgrupper. Har du eller din verksamhet behov av konsultation/ vägledning kring temat Hälsa i Naturen så hjälper jag därmed till att forskningsförankra samt utveckla just era processer.

 

Tag kontakt

Vill du få mer information om de olika tjänsterna samt offert så tveka inte att tag kontakt. Jag svarar så snabbt som möjligt och ringer gärna upp för ett mer personligt samtal.

Namn *
Namn