Natur är bevisat grundläggande för fysiskt och mentalt välbefinnande,
Ändå verkar många av oss glömt av varför & hur?

Forskningsbaserade föreläsningar om naturens hälsoeffekter

Vara med Naturen erbjuder olika slags kompetenshöjande föreläsningar & workshops. Dessa är utformade för att öka förståelsen om hur grundläggande naturen är för vår psykiska, fysiska och mentala hälsa. Föreläsningen syftar till att ge en vetenskaplig överblick angående det senaste inom forskning och bygger på aktuella rapporter och statistik.

Företagshälsa med naturkraft:

I samarbete med Felicia Eckersten från Force of Nature erbjuder vi nu en kompetensutvecklande,  inspirerande men framför rolig och interaktiv föreläsning. Vi ger er kunskaperna kring naturens hälsoeffekter samt hur dessa kan skapa en hållbar och harmoniskt arbetsmiljö med ökad livsglädje och vi-känsla.

Föreläsningarna ger den praktiska kunskapen. Lägg till en workshop med naturbaserade övningar, som fungerar att använda på kontoret och ger dig en sprudlande vardagsenergi.

Tillsammans med oss blir din arbetsplats en kraft att räkna med!

Force of nature
 

Läs mer  i vårt produktblad
HÄR.
 

Logomakr_8VL179.png

Kommuner & Offentlig sektor inom Västra Götaland:

Vara med Naturen erbjuder även kompetenshöjande föreläsningar & workshops om Naturens hälsofrämjande effekter för anställda inom specifika sektorer ex. personal inom vård och omsorg, pedagoger samt verksamma aktörer inom naturvård. Dessa är utformade för att ge konkreta verktyg på hur vi kan använda oss av naturen inom en pågående arbetspraktik. Föreläsningen ger konkreta tips på naturbaserade aktiviteter utformade för att stärka hälsa och välmående inom specifika målgrupper. Föreläsningen ger även en vetenskaplig överblick angående det senaste inom forskning om naturen som bas för folkhälsa och bygger på aktuella rapporter och statistik.

Konsultuppdrag

Vara med naturen samarbetar även med verksamheter och organisationer som har en vilja att utveckla naturkontakt utifrån redan pågående projekt eller riktat mot specifika målgrupper. Har du eller din verksamhet behov av konsultation/ vägledning kring temat Hälsa i Naturen så hjälper jag därmed till att forskningsförankra samt utveckla just era processer.

 

Tag kontakt

Vill du få mer information om de olika tjänsterna samt offert så tveka inte att tag kontakt. Jag svarar så snabbt som möjligt och ringer gärna upp för ett mer personligt samtal.

Namn *
Namn