Hjälp till att sprida Budskapet

Vara med naturen är inte bara en plattform för dig att läsa och inspireras av utan även ett forum för dig att aktivt medverka i. Just din åsikt, ditt ord och din vardag i relation till Naturen är av intresse för oss och vi hoppas genom en nära samverkan med er läsare kunna föra minnet om Naturen vidare.

Blogginlägg och medverkan: Använder du dig av Naturen i din vardag eller i ditt arbete eller har du ett perspektiv kring naturen som du gärna vill  föra vidare. Då vill vi att du genast kontaktar oss!
Vi kan sedan tillsammans diskutera om du vill medverka genom en intervju eller om du själv designar ett utkast på ett blogg inlägg. Oavsett om det är en intervju eller eget producerat inlägg så kommer Vara med Naturen senare att kombinera ihop en attraktiv layout  och även skicka ett utkast till dig som du får godkänna innan inlägget publiceras. Vill du bli länkad till en specifik hemsida samt hänvisa och bifoga egna bilder så gör vi självklart detta. Vara med Naturen använder sedan sina sociala medier för att marknadsföra inlägget och vill du veta mer om våra specifika målgrupper, räckvidd och statestik så bifogar vi självklart detta.

Som sagt tidigare växer plattformen med din hjälp och alla tips, känslor och tankar uppskattas enormt mycket. Vill du så kan du maila direkt till oss på info@varamednaturen.com eller använda dig av kontakt formuläret nedan.

Namn *
Namn