Dags att snacka hållbar hälsa!

Jag erbjuder interaktiva föreläsningar, workshops och utbildningsmöjligheter samt praktiska övningar och tips att applicera i er vardag. Mina tjänster fokuserar på återhämtning och stresshantering där ni får lära er hur ni kan använda er av naturen för att stärka er hälsa.

Perfekta för event, utvecklingsdagar & konferenser som syftar på att ge mervärde!

Mina workshops går att hålla inomhus men varför inte passa på att använda naturen runt er konferens eller arbetsplats? Vi går ut och upptäcker tillsammans!

Jag erbjuder även konsult och coachning inom förbättrad arbetsmiljö och självklart skräddarsyr jag mina tjänster efter just era önskemål och behov.

Optimera din hälsa med Naturen.jpg
Personalhälsa med naturen.jpg

Sagt om föreläsningen:

Kommunikationen med Josefin Wilkins har varit varm, trevlig.
Jag känner verkligen att Josefin levererade det vi efterfrågade.

-    Sofia Enlund. Åland Natur och Miljö

Intressant föreläsning som lyfter en viktig samhällsfråga, och lösning på densamma.
Vad tar du främst med dig ifrån tillfället? Tips på saker man kan göra för att främja sitt välmående. Microvila, hur man tar in naturen på ett bättre sätt, Vikten av att vistas i naturen för återhämtning. Bra att få en faktabaserad grund i något som de flesta känner, att naturen har en helande effekt. Toppenföreläsning!

- Fredrik Krusebrant Gröna högs förening

Sagt om workshop:

“Ett bra sätt att blanda praktiska övningar, konkreta förslag samt forskning “
” Ska ta till mig detta i min vardag samt patienternas”

- Vg-region, Närhälsan   

1 (96).JPG
vara med naturen