Naturbaserad integration & längtan efter att få stoppa fingrar i jord

Hej och hoppas att allt är bra med er! Efter helgens uppsättning av växthus är nu lyckan total. Vårsolen har fått naturen och min odlingslust att fullkomligt spricka av växtkraft och planeringen inför 2019 trädgårdsland är i full fart. Denna vecka får jag dock stilla min iver då jag har en vecka av föreläsningar, vilket är lika roligt det!

För er som följer mig på instagram vet att jag delvis samarbetar med kommuner för att ge nyanlända information om hälsa, naturens läkande hälsoeffekter samt kunskap om den svenska naturen, allemansrätten etc. Jag har gjort detta sedan 2017, vilket har resulterat i föreläsningar på arabiska, somaliska, persiska, dari, tigrinja och varje grupp är en ny resa!

Naturbaserad integration

Annars är det företaget, studierna, naturpromenader och kel med katt som veckan fylls med. Får spara trädgårdslandet till helgen. Kvällarna avslutas framför brasan och Harold Searles bok- The Nonhuman Environment från 1960. Skrattar åt mig själv när jag tänker på att mina lästips inte direkt hamnar på topplistan över trendigaste läsningen just nu!

Veckoplan

Måndag: Forskningsmetodik- analysering av kvalitativ intervju. Samt genomgång av mejlen, svara på förfrågningar etc. och organisation av företaget.
Tisdag: Naturbaserad integration, arabiska förmiddagen,
Onsdag: Naturbaserad integration, föreläsning arabiska förmiddagen sedan blir det lunchvila innan ytterligare en föreläsning på Tigrinja. På kvällen ska jag iväg på middag i Borås antar att jag kommer att vara heelt slut.
Torsdag:
Föreläsning arabiska. Nytt blogginlägg kommer ut om hur du kan maxa vardagsglädjen.
Fredag: Podcast inspelning för mindfulnesspodden!! Super kul och blandar detta med psykoanalytisklitteratur och forskning. Att läsa, samla kunskap är bland de bästa vi kan göra för oss själva!!
Lördag: Öppen dag med vila och återhämtning. Mina fingrar vill känna jord.
Söndag: Öppen dag med vila och återhämtning. Mina fingrar vill känna jord.

Vad har du framför dig?

Just de, glöm inte att signa upp för mitt nyhetsbrev.
Inget spam utan extra material för dig som är intresserad av Natur och Hälsa!